Berpiknik ala Seoul, Korea di 15 May Cafe

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA


Berpiknik ala Seoul, Korea di 15 May Cafe - Mesti ramai yang rindu nak pegi piknik kan? Sekarang ni kalau nak berpiknik kat luar macam tak berapa sesuai, so kakak nak bawak korang berpiknik ala Seoul, Korea di 15 May yang terletak di MyTOWN Shopping Centre. 15 May ni baru je beroperasi bermula dari bulan Disember yang lepas.

15 May merupakan kafe yang berkonsepkan piknik. Masuk je kat dalam ni terus terasa mood santai-santai tu dengan dekorasi dan susun atur kafe yang sangat menarik.