Rindu Kamu.....



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

WARNING : Ini bukan entri cintan cintun! =D


Rindunya....
Rindu nak blogwalking, jumping around dari 1 blog ke 1 blog....
Semenjak laptop rosak dan tak berganti lagi sampai hari ni, agak susah AJ nak BW.....
Kalau tak, balik keje boleh je bertenggek depan lappy sampai ke pagi.... =D

Kat ofis pulak even internet tak blocked, AJ tak boleh nak BW jugak...
Yelah, kalau tempat lama keje nye tak macam sekarang....
Dulu setakat jawab call, buat filing bagai..... Tak payah nak fokus sangat pun....
Sekarang kalau tak fokus, masak wehhhh.......
Even kurang 1 nombor pun dah jejas keje AJ...... Huhuhuhu...

Ni pun AJ BW kat mana yang dan singgah je.....
Kalau tak, takdelah tinggal jejak kasih tu....
Harapnya, dalam beberapa bulan lagi dapatlah AJ ganti lappy baru..
Barulah senang sikit kan......
Yang lama, nak repair pun macam tak berbaloi je..... Mahal!

Sekarang ni nak jerit jap....

AJ RINDU NAK BLOGWALKING!!!!!!!!!!

P/s : Update sementara takde keje....
Huhuhuhuh.....
Hepppp Aja, sila buat keje.... I know u intai-intai here.... #OME =P




Comel!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Pepagi ni jom tengok gambar-gambar comel....
Semoga mood semua orang comel je......
Ehhh???? Ade ke mood yang comel?? =P


P/s : Comel kan??

Dividen ASB Punya Pasal Lah Ni....


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Memang dalam sejarah sungguh hari ni.....
Berjam-jam AJ duduk kat bank......
Ni semua gara-gara dividen ASB....
Yelah, awal tahun kan.... ASB macam biase, istiharkan dividen...
So siapa yang ada menyimpan dalam ASB tu.. Masyuuukkkkk.......!!!!!!
Kalau simpan takat RM 10-20 tu tak kira la ek....


AJ ni pukul 12 tengah hari teruslah bergegas pegi bank, melangsaikan segala urusan....
Humakngaiiii... Ramainye umat manusia....
Dah isi form, amik nombor tengok takdelah jauh mane jaraknye....
Okaylah.. AJ bajet dalam lebih kurang 1 jam tu semua boleh settle....

Rupa-rupanya....
Tunggu punya tunggu punya tunggu....
Kucing pun boleh berjanggut.....
Mana taknya, bank punyalah besar......
Kaunter ada 6 tapi tengah ramai-ramai orang tu, 2 kaunter je yang dibuka.....
Paling kesian orang yang pegi bank BUKAN dengan urusan ASB...
Tak sistematik sungguh bank tu.....
Staff situ pun lambat je buat keje......

AJ faham, arini hari Jumaat..
Yang staff lelaki tu memang pegi sembahyang Jumaat lah..
Yang staff perempuan??? Takkan solat Zohor lama sangat...
Mungkin ada yang pegi lunch, tapi takkan lama sesangat kan??
Nak pulak kawasan ni memang takde apa-apa hiburan....

Penyudahnya urusan AJ hanya selesai pada pukul 3.30 petang dengan nombor giliran yang same setelah 3 kali turun naik dari ofis AJ.....
Menunggu saje 2 jam dalam 3 kali tu!
Tu pun tak habis lagi urusannya....
Soooo... Korang rase ape yang AJ rase tak??

P/s : Urusan perbankan awal Januari lagi???
Lupakan!