Blogger templates

Jumaat, 9 Mei 2014

Group Whatsapp Blogger Erat Silaturahim


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Haaaaaa.... Sekarang ni kan AJ rase dah kene bawak generator dah pegi memane...
Sebabnya blogger-blogger ni bukan hanya aktif dekat blog dan media sosial...
Diorang tersangatlah aktif kat Whatsapp...
Sehingga arini je, ade lebih dari 6 group whatsapp yang AJ join dengan blogger...
Hehehheheheh...
Tu tak masuk lagi group whatsapp dengan rakan belia dan kawan-kawan rapat......
Kadang sampai hang lah telefon tu.....
Sampaikan AJ tukar setting auto-download gambar tu kepada manual...
Punyalah banyaknye diorang share..... =D


AJ akui, wujudnya group whatsapp dengan blogger lain pun boleh meluaskan network dan hubungan sesama blogger...
Yelah, kadang AJ tak tau pun blog tu milik sape kan...
Bile dah join group-group whatsapp ni, barulah kita kenal lebih rapat antara 1 sama lain.....
Selain tu banyak info dan tips-tips blogging yang mereka kongsikan dalam tu....

Dannn..... Bila chatting kat situ, barulah tau perangai sebenar blogger-blogger ni....
Ramai yang kepala gila-gila dan kaki bahan......
Sekarang ni, henpon AJ ni 24/7 berbunyi....
Kalau nak tidur dan time keje, terpaksalah mute kan group..
Kang tak jalan keje AJ...
Tapi selalunya terbabas jugak duk melayan whatsapp je.....

Harapnya, hubungan antara blogger ni sentiasa berkekalan la hendaknya...
Insyaallah...

P/s : Tret Tret Tret...
Henpon masih berbunyi....
Huhuhuuuhhuu......


Khamis, 8 Mei 2014

Review : Serum Rambut Bervitamin dari NSA Beauty Untuk Masalah Rambut


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Masalah rambut memang tak asing lagi dengan semua orang...
Tak kisah lelaki atau perempuan, masalah rambut pasti membuatkan kita rasa kurang berkeyakinan dan juga boleh membuatkan kita stress...


Antara masalah rambut yang sering dihadapi :

- Rambut Gugur
- Masalah rambut bagi wanita bertudung seperti rambut berbau
- Rambut rapuh dan mudah putus
- Rambut bercabang

Kini korang tak perlu risau lagi dengan masalah-masalah rambut tersebut..

Memperkenalkan produk Serum Rambut Bervitamin NSA Beauty Sdn Bhd..
Produk hair serum ini berfungsi memastikan rambut anda kelihatan sihat dan dijaga rapi...
Ianya juga 100% diperbuat daripada bahan semulajadi!
So korang boleh gunakan produk ini tanpa rasa was-was ye....
Serum Vitamin Rambut ini dijamin 100% berkesan dan pasti memuaskan hati...

Serum Rambut Bervitamin atau Vitamin Hair Serum With Damage Reversal

Terdapat banyak kesan apabila menggunakan produk ini antaranya :

-Melembutkan dan melembabkan rambut
-Menjadikan rambut lebih bersinar
-Menjadikan rambut lebih mudah diurus
-Menggelakkan rambut bercabang
-Merawat rambut rosak akibat penggunaan bahan kimia dan alat dandanan rambut
-Melebatkan rambut
-Merawat masalah keguguran rambut
-Menghitamkan rambut
-Melindungi rambut daripada sinar UV

Selain itu produk ini juga memiliki beberapa kelebihan antaranya :

-Menjana proses pertumbuhan rambut baru
-Menyelesaikan masalah rambut gatal
-Menghidupkan sel-sel akar rambut
-Membersih dan menyihatkan kulit kepala
-Merapikan rambut yang kusut
-Menghilangkan sakit kepala, stress dan migrain
-Mengelakkan dari lesu dan tidak bermaya
-Merawat dan mencegah uban
-Mengatasi masalah rambut berbuah dan bercabang


Antara testimoni daripada mereka yang telah menggunakan produk ini :


So apa yang ditunggu lagi??
Dapatkan Serum Rambut Bervitamin dari NSA Beauty Sdn Bhd sekarang!

Untuk maklumat lanjut mengenai produk, boleh layari FB Fanpage NSA Beauty Official
ataupun boleh didapati secara online di  NSA BeautyMart

Berita baik untuk semua!!!!
Korang boleh dapat 10% diskaun untuk pembelian pertama tau....
Cuma langgan newsletter di http://www.beautymart.my/


P/s : Kata orang rambut itu mahkota