Beli Oligo Sambil Menderma kepada Tabung Kemanusiaan Palestin Media Prima

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Kempen Beli Dan Derma Oligo | Sape penggemar minuman coklat kat sini? Kalau korang nak tau, kakak merupakan salah seorang penggemar minuman coklat. Tak lengkap rasanya kalau menikmati segelas minuman coklat. Sepanjang Ramadan ni, kakak memang bersahur dengan minuman coklat dan pilihan kakak semestinya Oligo. Dalam banyak-banyak serbuk coklat yang kakak cuba, Oligo ni antara yang paling sedap tau. Lepas tu selain #sapotlokal, kakak juga minum Oligo sebab secara tak langsung, kakak dapat menderma kepada Tabung Kemanusiaan Palestin Media Prima. Alhamdulillah, satu usaha kecil juga untuk membantu saudara kita di Gaza.


Beli Oligo Sambil Menderma kepada Tabung Kemanusiaan Palestin Media Prima


Untuk pengetahuan korang, Syarikat Power Root Sdn Bhd (Power Root) telah menyampaikan sumbangan RM250,000 kepada Tabung Kemanusiaan Palestin pada 20 Februari 2024 yang disampaikan kepada Pengurus Besar Kumpulan, Jabatan Komunikasi Korporat Kumpulan dan Pejabat Pengerusi Kumpulan Media Prima, Azlan Abdul Aziz sebagai usaha membantu misi kemanusiaan di Gaza melalui Media Prima dan Bulan Sabit Merah UAE.


Menurut Pengerusi Bersama Power Root, Tengku Datuk Setia Putra Alhaj Tengku azman Shah Alhaj,

Bantuan yang dihulurkan tidak terhenti setakat itu sahaja di mana bagi setiap pembelian produk Oligo dalam bentuk serbuk, sebanyak RM0.50 akan disumbangkan manakala RM0.10 pulak akan disumbangkan bagi pembelian produk sedia diminum Oligo.

beliau juga berkata,

Power Root sentiasa prihatin dengan nasib penduduk di Gaza dan akan menyasarkan kempen sumbangan seterusnya sepanjang Ramadan ini memandangkan tiada siapa tahu bila perang Israel-Hamas akan berakhir. Menerusi kempen dan sumbangan ini, kami akan berusaha mengumpulkan bantuan kepada penduduk Gaza dan sekali gus menyatakan solidariti kami bersama mereka.

So inilah peluang kita sebagai pengguna untuk menyumbang. Semoga setiap sumbangan kita dapat meringankan beban penduduk Gaza untuk meneruskan kehidupan. Kakak memang sokong sangat kempen yang dibuat oleh pihak Syarikat Power Root Sdn Bhd ni. Difahamkan sumbangan solidariti kemanusiaan Gaza ni telah mencapai RM303,229 setakat 17 Mac 2024. Alhamdulillah.
Wajah Baru Oligo menampilkan Duta Oligo - Dato' Azizulhusni Awang

Perasan tak Oligo dah ada wajah baru yang menampilkan Duta Oligo - Dato' Azizulhusni Awang, pelumba basikal trek kebangsaan? Haaa, tapi jangan risau, wajah je baru tapi rasa coklat malt tu teap sama hebat!

Dato' Azizulhusni Awang bukan sekadar jaguh berbasikal trek negara; dia adalah penjelmaan keazaman, ketabahan, dan komitmen yang tidak berbelah bahagi. Perjalanan beliau dari permulaan yang sederhana hingga ke puncak kejayaan olahraga amat bergema dengan individu yang memperkasakan etos jenama kami untuk melebihi had mereka dan merangkul potensi mereka.
Penampilan baru ini bukan semata-mata mengenai estetika; ia melambangkan dedikasi kami terhadap inovasi, kualiti dan peningkatan berterusan. Komitmen kami untuk menyampaikan rasa dan kualiti luar biasa yang sama kekal tidak berbelah bahagi, diperkukuh oleh dedikasi yang tidak berbelah bagi Dato' Azizulhusni Awang terhadap kecemerlangan.


Dapatkan produk Oligo

Oligo bukan sekadar ada jenis serbuk je tau. Produk minuman Oligo tersedia dalam pelbagai bentuk seperti :

  • Oligo 950g Refill Pack
  • Oligo 3 in 1 (30g x 15 sachet)
  • Oligo Calcium 200ml (kotak)
  • Oligo Calcium 240ml (tin)
  • Oligo Protein 240ml (tin)
  • Oligo Instant CupSerius sejak kakak cuba Oligo ni, memang kakak terus consume tau. Selain sedap, produk ni juga boleh didapati di mana-mana pasaraya berhampiran seperti AEON. AEON Big, Mydin, Giant, TF, Econsave, Sunshine dan sebagainya. Tapi kakak sarankan kalau korang jumpa je terus beli sebab produk Oligo selalu sold out!
Korang juga boleh dapatkan secara online di :


Info lanjut mengenai Misi Bantuan Kemanusiaan Gaza Oligo. produk dan sebarang pertanyaan :

Facebook : Oligo Malaysia
Instagram : oligomalaysia

Tiada ulasan