Blogger templates

Jumaat, 31 Mac 2017

ZarraB'Joy Lipwear, Lipstick Matte Terbaru Keluaran Zarra B'Joy Cosmetics!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

ZarraB'Joy Lipwear, lipstick matte terbaru keluaran Zarra B'Joy Cosmetics telah selamat dilancarkan baru-baru ni...
Majlis pelancaran diadakan pada 29 Mac 2017 bertempat di Sime Darby Convention Center, Bukit Kiara...
Ramai makeup artis (MUA), pihak media dan juga blogger telah dijemput menghadiri majlis tersebut...
AJ juga tak terkecuali menjadi salah seorang tetamu pada hari tu...



ZarraB'Joy Lipwear boleh didatangkan dengan 7 rangkaian warna untuk kegunaan seminggu...
So korang boleh lah pakai satu warna setiap hari.... Orang kata kalau pakai lipstick yang berlainan pada setiap hari buat mood dan penampilan kita pun berubah...
Takdelah nampak sama je kan?
AJ sendiri pun dah cuba ZarraB'Joy Lipwear, memang best..
Bau dia wangi, bila disapu pada bibir rasa ringan dan lembut je.....
Kandungan aktif dalam lipwear ini ialah Shea Butter, Argan Oil dan juga Vitamin E melindungi bibir dari kering dan merekah...
Packaging nya pula berlainan dari lipstick yang ada dalam pasaran....
Bentuknya unik dan mudah untuk dimuatkan dalam tas tangan....


Menurut Datin Zamzarina Zambri, Beliau meletakkan 1 benchmark untuk ZarraB'Joy Lipwear supaya produk ini setaraf dengan jenama antarabangsa...
Ianya juga sesuai dipakai untuk semua peringkat umur....
Selain trendy, warna-warna yang ditawarkan juga sangat cantik dan tahan lama....
Paling best, " it's really matte! " Tak melekat pada gelas pun kalau minum air...
Bila pakai pegi kenduri kawen, penanggah pun tak payah susah-susah nak sental gelas.... Hehehehheh...



Jom kita tengok pulak rangkaian warna-warna ZarraB'Joy Lipwear...


Isnin - Zesty Rose
Selasa - Zenia Daisy
Rabu - Zazzy Verbena
Khamis - Zaftig Carnation
Jumaat - Zealous Dahlia
Sabtu - Zonal Peony
Ahad - Zappy Therapy

Memang best ZarraB'Joy Lipwear.. 

Duta ZarraB'Joy Lipwear, Cik Adriana Adnan menggayakan setiap warna untuk setiap hari!

Review peribadi AJ mengenai ZarraB'Joy Lipwear

❀ Lembut pada bibir
❀ Kemasannya sempurna
❀ Bibir tampak lebih mungil dan penuh
❀ Tidak melekit dan tidak berminyak
❀ Warna yang menarik dan cantik!
❀ tahan lama, tak perlu kerap touch up

Kalau korang nak dapatkan ZarraB'Joy Lipwear boleh hubungi talian dan laman web di bawah :

Toll Free Line : 1-300-22-7622
Facebook : ZARRA
Instagram : @zarrabjoycosmetics

Harga pasaran :
RM47

Tapi dengarnya ZarraB'Joy Lipwear tengah ada promosi sekarang?
Nak tau promosi yang ditawarkan ikuti setiap update di Facebook dan Instagram mereka ye....

P/s : Bila tak mekap sekalipun, lipstick mesti kene ada....
Kalau tak nampak pucat lesi je.... Huhuhuhu...


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

1 ulasan: