Peluang Pekerjaan dengan iREHAB

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Sejak awal PKP dijalankan, ramai yang dah mula hilang pekerjaan. Keadaan ni sangat merunsingkan, yelah dengan komitmen yang bermacam-macam tu lagi. Tapi kakak ada berita baik untuk korang!


iREHAB membuka peluang pekerjaan untuk mereka yang terjejas di luar sana. Kalau korang takda pengalaman pihak iREHAB akan memberikan latihan dalam membantu korang melaksanakan tugas menjaga warga emas yang memerlukan bantuan. 

Kursus dan latihan penjagaan ni agak singkat, hanya dalam 1 hari sahaja. iREHAB bukan hanya menawarkan kursus serta latihan secara teori tetapi juga secara praktikal di iCenter atau iHome. Jadi mereka yang mengikuti kursus dan latihan ini boleh mempraktikkan apa yang telah dipelajari. Menarik kan? 

Yuran untuk Kursus dan Latihan ni cumalah RM 70 dan selepas sahaja tamat latihan, korang berpeluang untuk bekerja dengan iREHAB. Bagi kakak, peluang ni merupakan peluang keemasan untuk korang kat luar sana. 


Untuk maklumat lanjut mengenai peluang pekerjaan dan kursus latihan yang ditawarkan korang boleh menghubungi iREHAB di talian 017-9880324 atau 012-9061690email signature

1 ulasan