Blogger templates

Rabu, 7 Mei 2014

TRIM Bukan STIM!!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Semalam memang AJ hangin gile dengan 1 salon ni.....
AJ niatnye nak trim rambutlah....
Memang dah jadi kebiasaan AJ trim rambut 2 bulan sekali camtu.....
Salon yang selalu AJ pegi pulak kat Kelana Jaya.....
Memang tak sempat nak berkejar ke sane.....

Nak dijadikan cerita, AJ pegi Selayang tadi lepas settlekan urusan dengan bank semua....
Dah alang-alang arini halfday, sempatlah gi salon kejap kan....
AJ dah cakap dengan amoi tu...
AJ nak TRIM....
Dia pun duk okay-okay.....
Lepas dia cuci rambut AJ tu, ingatnye dia nak trim...
Sekali dia pegi STIM!!!

Muke pasrah habis ni...

Memang naik hangin betul AJ....
AJ malaslah nak bising-bising kat situ, so redha dan pasrah je la walaupun terdera perasaan....
AJ ni kononnya nak jimatlah, penyudahnya RM 70 melayang...
Terkejut gile AJ...
Dahlah kau pekak, suruh buat lain kau buat lain..
Lepas tu harga mahal nak mampus......
Geramnyeeeeee!!!!!!!
So moral of the story, Kinky Saloon, Selayang Capitol sekali ni je la aku pegi salon kau ye.....
Lepas ni memang blacklist terus!



P/s : Arghhhhhh!!!!!
Nasib lepas stim tu rambut lembut... Kalau tak siaplah!
Kot ye pun nak bisnes kannn....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

22 ulasan:

  1. nasib baik tak dia cut...kalau tak..lagi sadis -_-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau tak memang kene tumbok terus Amoi tu Sally.....
      Hahhahahahah..

      Padam
  2. Trim ke Stim rambut ke AJ tetap nampak comey :) kan ...sesekali singgah pcl memang mcm ni..heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks PCL..
      Sedap hati membacanya...hehheheheh..

      Padam
  3. tapi terbaik gambar selfie kedua tu... i loikeee...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pantang nampak cermin kak....
      Ade je selfie dia....
      Hehheheheh..

      Padam
  4. hahaha.. adoii la.. camne la si pekak boleh keje situ eh..ish2...sabo jelah AJ.. selayang capitol eh?? lamanye deqla x g sana.. dah xde mende kot kan kat sana?? padanlah mahal.. mana ade org sgt pun pegi sana..so cekik darah kaw2 la apa lagi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu la Deqla....
      Memang sekali je la buat kat situ..
      Kompleks tu memang hidup segan, mati tak mau pun...
      hheheheheheh..

      Padam
  5. lorh...hahaha sekali tak dengar pulak customer ckp ape...nasib baik bwh 100...tetibe caj mahal....mau kopak duit

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tapi ni pun dah kire mahal..
      Sama harga pulak dengan buat rebonding atau curl kat salon lagi 1 tu....
      Huhuhuu..

      Padam
  6. Sabor je ler... Moga orang lain pun blacklisted kan saloon tu. Hehe :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahaha..
      Mungkin dia ade regular customer la...
      Tapi untuk AJ kesana lagi, TIDAKKK!!!!!
      Hehheheheheeh..

      Padam
  7. adeh ... tgk gambar tu , menahan geram sungguh ... nasib baik masih blh sabar kan ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu la kak...
      Dalam hati dah nak amuk dah tu....
      huhuhuh..

      Padam
  8. hahaha...kesian AJ, mungkin orang tu tengok rambut AJ memerlukan lebih stim darpd stim kot...hahaha

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ataupun sebenarnya dia memang nak bisnes...
      So buat2lah tersalah dengar..
      huhuhuhuhu.....

      Padam
  9. sabor hahaha.. sebaik stim rambut aje krik krik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ingat nak suh dia stim bulu hidung sekali Phat...
      Whahhahahah..

      Padam