Blogger templates

Selasa, 24 Ogos 2021

Crystal Skin dari Rish Beauty Atasi Masalah Kulit

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Crystal Skin dari Rish Beauty Atasi Masalah Kulit - Siapa tak nak kulit yang cantik kan? Semua orang terutamanya kaum wanita impikan kulit yang cantik. Sebenarnya, kulit cantik ni bukan hanya kena jaga dari luaran tau, dalaman pun kena jaga. Barulah orang kata cantik inside out!



Baru ni kakak cuba produk Crystal Skin dari Rish Beauty. Ianya merupakan produk makanan tambahan yang diperbuat daripada bahan semulajadi, berkhasiat dan berkualiti. Produk Crystal Skin ni terbukti mampu mencantikkkan dan merawat kulit dari dalam.

Sebelum amalkan pengambilan apa-apa produk, kakak akan pastikan produk ni tidak mendatangkan sebarang keraguan. Yelah, sebagai umat Islam banyak yang kita kena titikberatkan terutamanya apa yang kita makan. Crystal Skin merupakan produk bumiputera Muslim dan bahan yang digunakan bergred AAA dari kilang yang berstatus Halal dan mempunyai akreditasi GMP (Good Manufacturing Practice), HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) dan ISO 22000. Pendek kata produk Crystal Skin selamat dan tiada kesan sampingan. Ianya juga telah dikawal selia dibawah gred makanan oleh Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan di bawah Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).




Bahan Utama yang terdapat dalam Crystal Skin

Crystal Skin dirumus khas daripada bahan semulajadi, antaranya :

  • Tomato Kristal  - Anti-oksidan, boleh mengurangkan jeragat dan melindungi dari kerosakan sinaran matahari.
  • Habbatus Sauda - Anti-radang, mengurangkan jerawat dan membunuh kuman.
  • Vitamin C - Melindungi sel dan menjaga kulit agar lebih sihat.
  • Collagen - Menganjalkan kulit dan mencegah kedutan.
  • Ekstrak Biji Anggur - Anti-oksidan, membunuh kuman dan membantu penyembuhan luka.
  • Jus Blackcurrant  - Anti-oksidan dan menguatkan sistem pertahanan badan.



Kesemua bahan yang terdapat dalam Crystal Skin telah diuji secara klinikal dan mampu membantu merawat pelbagai permasalahan kulit seperti jerawat, jeragat, liang pori terbuka, kulit berminyak, kusam dan tidak bermaya serta pelbagai lagi.

Kelebihan Crystal Skin 

Kalau korang konsisten dalam pengambilan Crystal Skin, banyak kelebihan yang boleh korang dapat antaranya :

  • Merawat masalah kulit.
  • Mengurangkan jerawat.
  • Mengurang parut di wajah.
  • Mengecilkan liang pori.
  • Mengurangkan masalah kulit berminyak.
  • Menjadikan kulit lebih glowing dan tidak kusam.
  • Menampak kelembapan kulit.
  • Mencerahkan kulit wajah.

Kalau kita amalkan apa-apa suplemen pun, mesti ada sedikit pantang larang dia kan? Sebenarnya takdelah pantang larang sangat pun, tapi kalau korang elakkan kesan pengambilan Crystal Skin ni mesti akan lebih baik dan efektif.

  • Elakkan minuman yang berkafein, beralkohol dan berkarbonat.
  • Minum lebih banyak air putih 2 ke 3 liter sehari.
  • Amalkan gaya hidup sihat seperti menjaga pemakanan dan bersenam. Elakkan makanan yang berminyak dan tidak merokok.

Cara pengambilan Crystal Skin

Minum satu (1) sachet yang dicampurkan dengan 150ml air sebelum sarapan setiap hari. Senang kan? Produk ini sesuai diamalkan oleh wanita dan lelaki juga tau. Lelaki pun nak cantik jugak okay!



Kesan pengambilan Crystal Skin dan testimoni pengguna

Sebelum kita tengok testimoni orang lain, meh kakak tunjuk dengan korang dulu hasil kesan pengambilan Crystal Skin kat diri sendiri dulu. Arini merupakan minggu kedua kakak amalkan produk ni tau. Kesannya kakak rasa kulit kakak lebih berkelembapan, sedikit cerah.



Tu baru 2 minggu, kalau konsisten? Mesti lagi cantik. Bukan kakak je yang rasa macam tu tau, ramai lagi pelanggan lain turut sama rasa perubahan pada kulit bila amalkan Crystal Skin. Tak caya? Tengok testimoni kat bawah ni.



So amacam? Kalau korang nak cuba sendiri Crystal Skin, Rish Beauty tengah buat promosi tau. Korang boleh dapatkan produk ni  dengan harga yang lebih jimat macam kat bawah ni :

  • 1 Kotak : Harga Tawaran RM69 | Harga Biasa RM89 (Diskaun 23%)
  • 2 Kotak : Harga Tawaran RM132 | Harga Biasa RM178 (Diskaun 26%)
  • 3 Kotak : Harga Tawaran RM187 | Harga Biasa RM267 (Diskaun 30%)
  • 4 Kotak : Harga Tawaran RM230 | Harga Biasa RM356 (Diskaun 35%)


Crystal Skin juga boleh didapati di :




Untuk maklumat lanjut mengenai produk Crystal Skin :




"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

Tiada ulasan:

Catat Ulasan