Bakal Heroin Rosyam Nor!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Haaaa..... Korang nak kenal tak bakal heroin baru Rosyam Nor yang akan bergandingan dalam filem baru dia nanti??? *Tajuk belum ada lagi... =P*
Jom AJ kenalkan dengan korang.....
Siapa nak sign, lepas ni boleh email AJ ye....
Hehhehehehe....

Sedondon lagi berbaju merah.... =P

Kenal tak heroin tu????
Macam biase tengok kan kan kan....
Hehehehhehehe.....
Ehem... Bila lagi nak tumpang glamour Abang Legau kan......
Opsssssss... =P

Memang takde maknenye AJ nak jadi heroin baru dia kan....
Nak berlakon konon... Poodaahhhh AJ... =P
AJ jumpa Rosyam Nor atau Abang Legau ni masa kat kenduri semalam...
Dia ni sebenarnya babysitter AJ dulu.....
Actually mak dia yang jaga AJ...
Tapi memang bile balik dari sekolah je, dia kene tolong takeover buaikan AJ dalam buaian...
Hahhahahah... =P
Dah besar dah AJ katenye...... Siap goyang kepala AJ pulak....
Nasib tak serabai rambut AJ tau.... Chehhhh... =D

Maunye tak besar... AJ dah nak masuk 27 tahun kot....
How time flies.... Dulu dialah yang buaikan AJ dalam buaian....
Sekarang Hero Malaya ni pun dah nak terima menantu sebulan lebih lagi....
Bermakna, anak-anak dia pun dah besar panjang....
Huhuhuhuhuhu...

P/s : Terasa diri ini terlalu dewasa...


130 ulasan

  1. Salam, comel Aj mcm skul girl :)

    BalasPadam
  2. owhhhh hooiii...masih hensem abg rosyam nor...

    BalasPadam
  3. Wah..Bestnyer dpt jumpe retis..:-)

    BalasPadam
  4. Hehhehhehe.....
    Thanks kak @babYpose...
    Skul gurl tingkatan bapa tu
    ?? =D

    BalasPadam
  5. AJ memang selalu je dapat jumpa dia @Aien... =D

    BalasPadam
  6. wah untung la jumpa rosyam nor..hero malaya..oowhh..knl rapat rupanya..hihi

    BalasPadam
  7. nampak sangat AJ ketot..hahaha jangan marah tau,nanti tak manis.. ;p

    BalasPadam
  8. wah..bertuahnyer..baby sitter dia retis lah.. ;D nampak muda plak rosyam nor hehe

    BalasPadam
  9. Aah kak @permatabiru, dulu mak dia jaga AJ.... =D

    BalasPadam
  10. Hahhahah....
    AJ memang takmo beso2 kak @Zee Suhaini... =D

    BalasPadam
  11. Dia tak berubah kak @Intan Akma..
    Sama je...
    Still segak lagi... =D

    BalasPadam
  12. cute..suka warna merah tinggi sya dgn tunang pun mcm ni..paras bahu je...

    BalasPadam
  13. Amboi AJ....baby sitter punyalah glemer hehe....
    macammana tu AJ.... mak dia jaga AJ dulu ke? ceciter...
    OKje pun minat ngan dia ni tau!

    BalasPadam
  14. wah..babay sitter AJ bintang popular rupanya..hehehe..jeles lan dibuatnya..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  15. Merah tu nampak garang kan @Nina Maslizza...
    Hehehhehe..
    Mr.JR pulak tinggi sikit kot... =D

    BalasPadam
  16. Hehehhe...
    Yang jaga AJ mak dia kak @hainom OKje..
    Tapi dia selalu kene takeover pas balik sekolah.... =D

    BalasPadam
  17. wah..wah..wah..AJ ! merah buat aku marah...ahahaha !

    BalasPadam
  18. tu dia kak ton dan jumpa baby sitter dia...... dua dua merah......he3

    BalasPadam
  19. Hahhahahah...
    Relax @[PCL], jangan marah2...
    takuttt..... Hehehehe..

    BalasPadam
  20. Hahhahah...
    Kak ton tak rancang pun @Remy hazza.... =D

    BalasPadam
  21. Hahhahah..
    Takdelah Acik @Aku Penghibur..
    AJ cap ayam je,.. =P

    BalasPadam
  22. waaaaaaaaaaaaaa.. bestnye dpt bergambar dgn Rosyam.. best lg kalau jd mcm AJ.. nape lea dia bkn baby sitter teman dulu? hik hik hik.. btw.. baju sama kaler tuuu

    BalasPadam
  23. uissssh bestnya..mak rosyam dulu babysitter AJ..best tu AJ..hehe..boley le nak otograp jugak.. :D

    BalasPadam
  24. kebetulan tersama pulak @tenku butang...
    Heheheheh..

    BalasPadam
  25. wah..org popular jg aj?caye laaa

    BalasPadam
  26. AJ tak femes kak @Riedaffya ibrahim, dia je yang femes...
    Hahhahhahha..

    BalasPadam
  27. amboi siap pegang2... eh bukan muhrim la..hhahahahaa... deqla pun penah jumpa rosyam ni.. bergmbr gak..tp ngan mmbe skali la...masa kat abpbh tahun bila pun dah lupe..kohkoh..

    BalasPadam
  28. ehh ... dia yg jaga AJ dulu..perghh hebak2.. hahhahaa

    BalasPadam
  29. Wah! Dpt jumpa rosyam nor tu..^^

    BalasPadam
  30. Untung ler AJ hero malaya pernah buaikan AJ..;p

    BalasPadam
  31. Hahhaahha.....
    Eh eh eh @Deqla Manjew.. Dia tak sombong kan..... =D
    Aah dia babysitter AJ dulu...
    Masa zaman mudo2... =P

    BalasPadam
  32. kak AJ comel la >,<
    cm bdk2..tak nmpk pun mcm da umo 27 :D

    BalasPadam
  33. hamboih...glamer dah AJ ha....

    BalasPadam
  34. wah3 memang tidoq lena la kan dibuai hero malaya, hahah :D terbaekkkk..merahh maktonn.. hheeee

    BalasPadam
  35. fuyoooooo! :O
    tak tau nak kata apa. hehe

    BalasPadam
  36. wow!!! tak sangka ena AJ ni rapat dengan rosyam nor.. wahhhhhh... retis juga ye AJ ni.. heheh Bangga kejap XD

    BalasPadam
  37. pawer2.. rosyam noor jadi babysitter.. AJ memang pawer..

    BalasPadam
  38. wah hebatnya AJ pernah kena buai hero malaya T___T..

    AJ jngn lupa ikut contest saya tau kih3x

    BalasPadam
  39. Tak abis dengan ayat pawer @Al Kisah..
    Apa yang pawer nye??

    BalasPadam
  40. Okay kak @N.Aima K...
    AJ tengah cari gambar yang sesuweyyy..
    huhuuhuhu....

    BalasPadam
  41. oooooohhhooooiiii kak ton santeknyaaa dia.sedondon dengan bang rosyam nor

    BalasPadam
  42. Hahhahaha..
    Harus kak ton sedondon tau kak @intanfirdaus247... =D

    BalasPadam
  43. mula2 baca, dok bygkan brp umur AJ ni sbnrnya sb rosyam masih sekolah masa jg babysiter aj.. rupanya dah 27.. ingatkan student sekolah!

    BalasPadam
  44. Hehhehehe..
    Jangan tertipu dengan kecomelan kak ton tau @Zamani Abe..

    BalasPadam
  45. wah rosyam nor.
    hero sya jugak tu.ekeke :P

    AJ comel ^^

    BalasPadam
  46. Untungnyaaaa kak AJ ;D hee

    BalasPadam
  47. macam abang dengan adik kecik je aj, hehe...untunglah aj, kecik-kecik lagi dah dibuai rosyam nor...

    BalasPadam
  48. wah.. bestnyer... awet muda plak rosyam nor ni kan

    BalasPadam
  49. Patutlah mcm rapat.. Macho ah die!!! :) legend ni.. :)
    Aj nmpk cute je..

    BalasPadam
  50. cantik AJ berkebaya merah..macam perempuan melayu terakhir gitu..AJ sebaya anak knah..boleh panggil emaa nie =)

    BalasPadam
  51. kim salam dengan abg rosyam ye.. ckp akk ni wife Abang Martias hehehe

    BalasPadam
  52. still nak abang rosyam jadi hero,, hero sekarang tak setough and sehensem,, kih2

    BalasPadam
  53. Bertuahnya AJ, Rosyam Nor tolong buaikan tu..

    BalasPadam
  54. ASSALAMUALAIKUM ! SALAM SEJAHTERA ! SALAM 1 MALAYSIA ! { SAYA IKUTI } http://jmbelog.blogspot.com/2013/04/simple-giveaway-by-hanis-masturina.html

    BalasPadam
  55. rosyam noor nak terima menantu dah..
    wahhh...dah besarlah anak dia...

    BalasPadam
  56. MUNGKIN MASA KECIL2 DULU BRO ROSYAM PERNAH CUBIT2 AJ.. HEHEH :)

    BalasPadam
  57. wah, best nye... wan dulu pernah terserempak je dengan artis... tak sempat nk mintak tande tangan ke, gambar sekeping dua, semua tak sempat... hahaha...

    BalasPadam
  58. macam anak beranak je uols dik..
    kim salam kat hero pujaan ciksu tu ye..
    peminat setia trilogi cinta..hihi

    BalasPadam
  59. salam.. =)
    siapa rosyam ngn AJ ni?abang saudara?sepupu ke? asal ade pertalian darah xpela..bhye tu polok bahu tuu..=)

    BalasPadam
  60. wahhhhh sgt2 beruntung aj...mak rosyam nor jadi baby sitter aj ye....sgt2 gojes...x sangka masa berlalu dgn cpt kan...serius aj u looks so gojes with red kebaya woowwwww

    BalasPadam
  61. Hehhehehhe....
    @michelle De hunny takdelah biase je kot.... =D
    Thanks....

    BalasPadam
  62. Hhahahhaah..
    Even adik kecik dia pun lagi tua pada AJ tau @Orga..
    Hehheheh... =D

    BalasPadam
  63. Hehhehehe.....
    Tau takpe @nanieybarnieylurviey, macho segak bergaya lagi tau.... =D

    BalasPadam
  64. Insyaallah @adzairdawati makdara, nanti AJ kirimkan...
    Kalau MD pegi anak dia kawen nanti, bolehlah kita jumpa... =D

    BalasPadam
  65. Hehhehehhe.... Yeke @Nurmujahidah Ismail?
    Bukan Aaron Aziz macam tu ke??

    BalasPadam
  66. Yup @Cik Nur™..
    dalam awal 20an yang sulung tu....

    BalasPadam
  67. maknanya rosyam dah tua laa ye..dh nak dapat menantu..

    BalasPadam
  68. Hahahha..
    Mungkinlah kot @fairus..
    nasib time tu tak tau pape..
    Kalau tak mesti dah cal teledera... =P

    BalasPadam
  69. Aik???
    Kenapa wan niahix...
    Tergamam ke...
    Hehehehhe..

    BalasPadam
  70. Yup, masa memang cepat sangat berlalu @With Julia.....
    =D
    Thanksss....

    BalasPadam
  71. Hehheheheh...
    Dah biase @nuyui a.k.a miss YUI, mesralah..
    Kalau dengan artis lain, mau nak camni....
    Kihkihkih..

    BalasPadam
  72. Singgah sini....jenguk kak Tun...hehe

    BalasPadam
  73. amboi bukan main lagi yer AJ hehehe

    BalasPadam
  74. alaaa jelesnya.. lagi satu nmpk sangat AJ ni cute dan kecik jer..

    mana tau ada rezki jd heroin tambahan...

    BalasPadam
  75. Hehhehehe...
    Janganlah jeles Cik @Ina ZaLinA...
    Thanks... Yang tu memang tak mungkinlah... =D

    BalasPadam
  76. alahai comelnyer Aj dgn rosyam nor tuh..hehe mcm adik abang dah naz tengok taw... :D

    BalasPadam
  77. @PILOT LOVER, adik beradik lain mak bapak je...
    Heheheheheh..

    BalasPadam
  78. jemput join GA ni ye dear..
    http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/04/simple-giveaway_7138.html

    BalasPadam
  79. ooo gitu kisahnya yer. bertuah la AJ retiss femes tolong buaikan... hehehehee...

    BalasPadam
  80. begitulah gamaknya @jaakechik...
    Hehheheheh....
    Untunglah jugak.... =D

    BalasPadam
  81. OMG..my febret hero kim slam boleh??wah eksklusif ni baby sitter..

    BalasPadam
  82. Insyaallah kak @Mrs Velentine.....
    Nanti time anak dia kawenlah AJ akan jumpa dia....

    BalasPadam
  83. kem salam peluk cium (oppsss..yg tu tak boleh. kihkihkih) buat hero idaman malaya ni ye. akak minat giler ngan dia. teringat masa jumpa dia kat jomheboh masa preggy kan si kakak :D

    BalasPadam
  84. Amboih2 kak @Sue-Rya Qistina..
    Bukan main lagi dia...
    ehhehehheh...

    BalasPadam
  85. wahhhh untunglaaaa, tangan yg menggongcang buaian itu akhirnya menjadi pelakon.

    BalasPadam
  86. assalamualaikum AJ...wah bestnya abg Rosyam Nor pula yg jadi pengasuh AJ dulu...:)

    BalasPadam
  87. takleh bayang Rosyam Nor buaikan Kak AJ yg masih kecik :D hehe.. bestnya >_<

    BalasPadam
  88. Waalaikumussalam Mama @Mas Zull...
    Aah... Best.. =D

    BalasPadam
  89. Entahlah @Haruno Hana 하나..
    Akaka pun tak dapat bayang.... =D

    BalasPadam