Demam Piala Dunia di AEON Goal Bonanza

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 


Demam Piala Dunia di AEON Goal Bonanza | Bahang Piala Dunia dah mula terasa, korang semua dah tau ke nak pilih team mana tahun ni? Kakak belum decide lagi nak sokong pasukan mana tahun ni. Ada masa lagi kan nak fikir? Hehehehhe.
Bila sebut pasal Piala Dunia, bermula 15 November 2022 sehingga 25 November 2022 ini, pelbagai aktiviti akan diadakan di AEON Goal Bonanza dimana korang berpeluang memenangi merchandise Piala Dunia eksklusif! Wahhhhh!Meriahlah Piala Dunia korang kali ni, sebabnya terdapat banyak pilihan barangan dari pasukan kegemaran korang tau. Kiranya menyaksikan perlawanan tu nanti dengan penuh ceria dan bergaya la walaupun tengok kat kaca TV je. Hehehe.

Kalau korang memang peminat Piala Dunia mesti kenal Lagenda Bolasepak England, Robbie Fowler kan? Korang berpeluang berjumpa sendiri dengan Robbie Fowler di AEON MALL Ipoh Klebang pada 20 November 2022 dan AEON MALL Shah Alam pada 22 November 2022 untuk sesi ramah mesra bersama penyokong dan peminat.


Lepas tu kan, kakak ada berita yang lagi menarik nak kongsikan dengan korang tau! Pada 21 November nanti, orang-orang Johor yang ada berhampiran AEON Mall Tebrau City, berpeluang menyaksikan perlawanan bola sepak antara England dan Iran bersama Robbie Fowler! Wahhhhh untungnya koranggggggggg!
Jadi tunggu apa lagi? Jom ke AEON Goal Bonanza sekarang. Korang berpeluang memenangi Pass VIP Robbie Fowler dengan pembelian RM580 (bukan ahli AEON) dan RM480 (AEON members/AmBank Credit Card). Seronoknyaaa!

Tiada ulasan